2010. július 11., vasárnap

Hollandok, ti pöcsök!

Ezt kell megélnem, hogy buzirókák emeljék a trófeát magasba. Egy dolog vigasztal: Casillas többet sírt, mint védett. És még fog is, mert Van Bommel van akkora sintér, hogy utána megy Madridba, és úgy rácsúszik álmában, hogy nem kel fel többet. Aztán jön csak a karatekölyök De Jong, aki telitalppal rendezi át belső szerveit a 2002-es BL-döntő óta inkább sirdogáló, mintsem érdemi munkát végző, ám az egekig magasztalt kapusnak.

Jóllehet Iniesta gólja megérdemelt volt - ha mindenáron bíróság elé szeretnénk állítani a tényeket, és a vallatás súlya alatt, reflektorfényben kikényszerítenénk a csontig maró igazságot -; Spanyolország győzelme egyedül Hollandia impotenciájából fakadt, és hogy Van Bommel egyelőre nem harapta át a torkukat, de ami késik, nem múlik.

Aki tudja, hogyan lehet egyáltalán Spanyolországnak szurkolni, az antipátia stoplis manifesztációinak, az küldje el megfejtését Budapestre, a Zsákbamacska Zrt.-be. Kisorsoljuk többek között Puyol haját, aki ezentúl tonzúrával fog játszani, miután leforgatták vele a Zsákos Frodó legújabb kalandjai című thriller-sorozat első negyven évadját.


Haragszom továbbá Chilére, kiknek legfőbb feladata lett volna análterrorban részesíteni Hispánia hetvenkedő hülyegyerekeit, akárcsak a hollandokra, akiknek tigrishere őrleményt tudnék javasolni potencianövelés gyanánt.
Konklúzió: Hollandia ezen a bolygón nem fog világbajnokságot nyerni, legalábbis addig nem, míg Davids földi inkarnációja fel nem tűnik, már ha Davids maga vissza nem tér, és erre annyi esély sincsen, mint a Halálcsillag elpusztítására.

Tehetetlen Henrik, te tehetsz mindenről!

5 megjegyzés:

  1. TEEEEEEEE FOGALMATLAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

    VálaszTörlés
  2. Éles meglátás,lényegre törő frappáns kritika, lényem egészére könnyedén rávetíthető aforizma; jóllehet magamat sosem tekintettem "fogalmasnak". Köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Nem azt kell megélned, hogy buzirókák emelik a magasba a trófeát, csupán azt kell megélned, hogy ahhoz kerül akik a világ legszebb futballját mívelik, be kell , hogy lásd, megérdemelten nyerték meg az EB trófea után ezt is. Általad imádott Hollandia mellettük labdába sem rúghat, kár, hogy nem előbb találkoztak, akkor arra méltóbb csapat játszhatott volna döntőt... Bár a végkimenetelen az sem változtatott volna!!!

    VálaszTörlés
  4. Igaz, e sorokkal egyet értek, mi több,egyet kell, hogy értsek. Az aznapi "sokk" vajúdta ki becsmérlő bejegyzésem, minden antipátiám ellenére persze jogosnak vélem Spanyolország győzelmét, kivált, hogy ez a holland csapat korántsem volt döntőbe való, sem döntőt érdemlő. A La Furia Roja valóban szép futballal jutott a csúcsra.

    VálaszTörlés
  5. Rendben van, ezt megbeszéltük, továbbra is hű olvasód maradok. Élvezem a Tomázs féle bejegyzéseket, köszönet érte. Tisztelet.

    VálaszTörlés